» » » Ruukusta ruokakasvatuksen yhdistys?

Ruukusta ruokakasvatuksen yhdistys?

luokassa: Uutiset | 0

Ruukun hallitus valmistelee parhaillaan uutta strategiaa yhdistykselle. Yksi tavoitteista on uudistaa järjestön toimintaa niin, että Ruukku olisi vahvemmin ruokakasvatuksen ja ruokakasvattajien järjestö.

Tässä vaiheessa uudistustyötä haluamme kysyä myös kentän muiden toimijoiden ajatuksia. Tarvitaanko Suomeen ruokakasvatuksen yhdistys? Minkälaista toimintaa yhdistyksellä pitäisi olla? Pitäisikö Ruukun nimi muuttaa? Vastaa kyselyyn!

Yli vuosikymmen ruokakasvatusta

Ruokakulttuurikeskus Ruukku ry on vuonna 2006 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on ollut edistää ruuan arvostusta, ruokakulttuuria sekä hyvinvointia eri väestöryhmissä.

Ruokakasvatus ja erityisesti Makukoulu-menetelmän kehittäminen ovat olleet keskeistä toiminnassa jo yhdistyksen alkuvuosista saakka. Tällä hetkellä Ruukku kehittää koulujen ruokakasvatusta Maistuva koulu ja Ruokatutka-hankkeissa.

Kysely löytyy täältä.Vastaamiseen menee noin 5 minuuttia. Mielipiteesi on meille tärkeä. Voit olla myös suoraan yhteydessä toiminnajohtaja Silja Varjoseen, silja.varjonen (at) ruukku.org tai Twitterissä @siljavarjo.

Kiitos vastauksestasi!