Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry:llä on henkilö-, yhteisö ja kannatusjäseniä. Jäsentoiminta on vasta muotoutumassa, joten otamme vastaan ideoita ja ehdotuksia ruokakasvattajia kiinnostavasta toiminnasta!

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Liity jäseneksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro, millaisesta jäsenyydestä olet kiinnostunut. Ilmoita viestissä maksajan tiedot (sähköposti tai verkkolaskuosoite).

.

Henkilöjäsenyys

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa ruokakasvatuksesta kiinnostunut. Lähetämme jäsenille pari kertaa vuodessa uutiskirjeen, johon kootaan ruokakasvatuksen uusimat kuulumiset. Lisäksi Ruukku järjestää ajoittain tapahtumia ruokakasvattajille, kuten seminaarin maaliskuussa 2019.

Liittymismaksu 25 (ei vuosimaksuja)

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäseneksi voi liittyä yhdistys, koulu tai päiväkoti. Yhteisöjäsenille tarjoamme liittymisvuonna maksuttoman 30 minuutin Makukoulu-tuokion tai luennon ”Ajankohtaista ruokakasvatuksesta”. Luento järjestetään pääkaupunkiseudulla tai Skype-yhteydellä. Lisäksi yhteisöjäsenet saavat 5 % alennuksen Ruukun tuotteista ja koulutuksista.

Yhteisöjäsenmaksu 100 / vuosi

Kannatusjäsenyys

Liittymällä Ruukun kannatusjäseneksi tuet Ruukun ruokakasvatustyötä. Kannatusjäsenmaksuja käytetään toiminnan kehittämiseen ja hankkeiden omarahoitusosuuksiin. Kannatusjäsenille tarjoamme liittymisvuonna maksuttoman 30 minuutin Makukoulu-tuokion tai luennon ”Ajankohtaista ruokakasvatuksesta”. Luento järjestetään pääkaupunkiseudulla tai Skype-yhteydellä. Lisäksi kannatusjäsenet saavat 5 % alennuksen Ruukun tuotteista ja koulutuksista. Kiitos tuestasi!

Kannatusjäsenmaksu 400 / vuosi

.

Kannattajajäsenet vuonna 2021

Vaasan oy

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK

SOK logo