Sähköpostimme ovat muotoa etunimi@ruokakasvatus.fi
Vanhat osoitteet etunimi.sukunimi@ruukku.org tulevat edelleen perille.

Yleisissä asioissa voit olla myös yhteydessä info@ruokakasvatus.fi

Silja Varjonen
toiminnanjohtaja, ETM
puh. 040 526 8475

silja(at)ruokakasvatus.fi
@SiljaVarjo

  • Mediayhteydenotot, yhteistyöt, verkostot
  • Tervettä kasvua -hanke

Saila Paavola
ruokakasvatuksen asiantuntija, ETM, kotitalousopettaja

puh. 040 8375 680
saila(at)ruokakasvatus.fi

  • Maistuva koulu ja kouluruokailu
  • Nykytila.fi
  • Hyte-työ
Aliisa

Aliisa Hyvönen
ruokakasvatuksen asiantuntija, ETM

puh. 044 339 9344
aliisa(at)ruokakasvatus.fi

  • Kestävyys
  • Ruokapalvelut
  • RuokaTutka-hanke

Henriikka Jussila
ruokakasvatuksen asiantuntija, FM

puh. 045 783 87844
henriikka(at)ruokakasvatus.fi

  • Lapsiperheet ja varhaiskasvatus
  • Koulutukset
  • Makukoulu, sapere

Johannes Anttila
RuokaTutka-lähettiläs, ravitsemusasiantuntija (FM)
johannes(at)ruokakasvatus.fi

Heidi Kuuliala
kasvatuksen asiantuntija, kotitalousopettaja
heidi(at)ruokakasvatus.fi
puh. 040 1685616

Tuuli Sarvanne
RuokaTutka-lähettiläs, terveyden edistämisen asiantuntija (TtM)
tuuli(at)ruokakasvatus.fi


Tiina Bodonyi
viestintä- ja hallintoassistentti
tiina(at)ruokakasvatus.fi
puh. 045 7831 9244


Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry
Y-tunnus: 1972382-3

Osoite
Oltermannintie 8
00620 Helsinki
Ruukun toimisto löytyy heti sisäänkäynnistä oikealta.

Laskut
Pyydetään ensisijaisesti verkkolaskuna
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003719723823
OVT-tunnus: 003719723823

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, katsokaa lisäohjeet tästä tiedostosta.

Tietosuojaseloste (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry:n hallitus

Puheenjohtaja: Marita Suontausta, kehityspäällikkö, Maa- ja kotitalousnaisten Keskusliitto

Kati Källman, kotitalousopettaja, Kansalaisopisto Alma Medborgarinstitut

Olli Freese, yrittäjä, Freese Inc. Oy

Kirsi-Maria Lankinen, ravitsemusasiantuntija, Compass Group Suomi

Heidi Siivonen, ruokamarkkina-asiantuntija, Maa- ja metsätaloustuottajien keskusliitto

Aija Laitinen, väitöskirjatutkija, laillistettu ravitsemusterapeutti, Itä-Suomen yliopisto

Sini Maksimainen, kotitalousopettajaopiskelija, Helsingin yliopisto

Henna Vepsäläinen, yliopistotutkija, Helsingin yliopiston elintarvike-ja ravitsemustieteiden osasto

Charlotta Hyttinen, ravitsemusasiantuntija ja kasvisruokakouluttaja, yrittäjä, Ruokailo

Varajäsenet:

Mari Sandell, professori, Helsingin yliopisto, Turun yliopisto

Sofia Siljama, ravitsemusasiantuntija, Lantmännen

Anni Pelkonen, museonjohtaja, Hotelli- ja ravintolamuseo