Kiinnostaako sinua oppia lisää ruokakasvatuksesta, kuulla muiden kokemuksia ja verkostoitua ammattilaisten kanssa eri puolilta Suomea? Liity ruokakasvattajien verkostoon ja Ruukun jäseneksi!

Verkostot

Ruokakasvatuksen valtakunnallinen verkosto on kohtaamispaikka eri puolella Suomea hyvinvointialueilla ja kunnissa terveyden edistämistyötä tekeville. Verkostoon kuuluu hyte-koordinaattoreita, ravitsemusasiantuntijoita ja -terapeutteja, ruokapalveluiden ammattilaisia ja sivistystoimen edustajia. Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ylläpitää verkostoa, joka tapaa tunnin mittaisissa etäkokouksissa noin kuusi kertaa vuodessa. Voit liittyä verkostoon täyttämällä lomakkeen (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.).

Ruokakasvatuksen kehittäjäverkostoon kuuluu kehittäjiä, asiantuntijoita ja tutkijoita, jotka edistävät työssään ruokakasvatusta tai kouluruokailua. Jäseniä on mm. järjestöistä, valtionhallinnosta, yrityksistä, yliopistoista ja tutkimuslaitoksista. Ruukku ylläpitää verkoston toimintaa. Verkosto tapaa muutamia kertoja vuodessa joko verkossa tai kasvokkain. Voit liittyä verkoston jäseneksi lähettämällä sähköpostia info@ruokakasvatus.fi, otsikolla “Ruokakasvatuksen kehittäjäverkosto“.

Ruukun uutiskirjeen voivat tilata kaikki ruokakasvatuksesta kiinnostuneet. Lähetämme uutisia ruokakasvatukseen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista 4 kertaa vuodessa.

.

Tue toimintaa – liity jäseneksi!

Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry:llä on henkilö-, yhteisö ja kannatusjäseniä. Liity jäseneksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ruokakasvatus.fi ja kerro, millaisesta jäsenyydestä olet kiinnostunut. Ilmoita viestissä maksajan tiedot (sähköposti tai verkkolaskuosoite).

Henkilöjäsenyys

Tue toimintaamme liittymällä henkilöjäseneksi! Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa ruokakasvatuksesta kiinnostunut. Liittymismaksu on 25 € (ei vuosimaksuja).

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäseneksi voi liittyä yhdistys, koulu tai päiväkoti. Yhteisöjäsenille tarjoamme liittymisvuonna maksuttoman 30 minuutin Makukoulu-tuokion tai luennon ”Ajankohtaista ruokakasvatuksesta”. Luento järjestetään pääkaupunkiseudulla tai etäyhteydellä. Lisäksi yhteisöjäsenet saavat 5 % alennuksen Ruukun tuotteista ja koulutuksista.

Yhteisöjäsenmaksu 100 / vuosi

Kannatusjäsenyys

Liittymällä Ruukun kannatusjäseneksi tuet Ruukun ruokakasvatustyötä. Kannatusjäsenmaksuja käytetään toiminnan kehittämiseen ja hankkeiden omarahoitusosuuksiin. Kannatusjäsenille tarjoamme liittymisvuonna maksuttoman 30 minuutin Makukoulu-tuokion tai luennon ”Ajankohtaista ruokakasvatuksesta”. Luento järjestetään pääkaupunkiseudulla tai etäyhteydellä. Lisäksi kannatusjäsenet saavat 5 % alennuksen Ruukun tuotteista ja koulutuksista.

Kannatusjäsenmaksu 400 / vuosi

.

Kannattajajäsenet vuonna 2023

Vaasan Oy

Vaasan logo

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK

SOK logo

Compass Group Finland

Compass Groupin logo