» » » RuokaTutkan etäopetuspaketit ja livet

RuokaTutkan etäopetuspaketit ja livet

luokassa: Uutiset | 0

RuokaTutka-kampanja tarjoaa opettajien ja oppilaiden avuksi valmiita etäopetuspaketteja ruuasta ja ravitsemuksesta. Teemoina on mm. ateriarytmi, välipalat ja medialukutaito.

Sivuilta löytyy kuusi valmista, noin 45 minuutin mittaista etätuntia varhaiskasvatuksesta yläkouluun. Löydät paketit täältä. RuokaTutkan sivuilla on myös runsaasti videoita, pelejä ja muuta aineistoa, jota voidaan hyödyntää oppitunneilla.

Viikoittaiset livelähetykset

Lisäksi RuokaTutkan Instagram-sivuilla @ruokatutka järjestetään viikoittain 30 minuutin mittaisia livejä. Ruukun toiminnanjohtaja Silja Varjonen on mukana juttelemassa vaihtuvista aiheista Itä-Suomen yliopiston tutkijoiden kanssa. Livet ovat katsottavissa 24 tuntia nauhoituksen jälkeen.

Seuraava live pidetään torstaina 16.4. klo 15 ja aiheena on medialukutaito. Voiko koronaa ehkäistä vitamiinipillereillä ja mistä tietää, mihin voi mediassa ja somessa luottaa?

Tulevien viikkojen aiheita on mm. koululounaat etäkoulussa, vinkit perheen vappupiknikille ja pienet kotona tehtävät makukouluharjoitukset. Kannattaa seurata RuokaTutkan instagramia niin kuulet seuraavista liveistä ja aikatauluista!

RuokaTutka-kampanjaa rahoitetaan Euroopan unionin koulujakelujärjestelmästä.
www.ruokatutka.fi