» » » Piristä etätyöntekijöitäsi Makumestari-tuokiolla

Piristä etätyöntekijöitäsi Makumestari-tuokiolla

luokassa: Uutiset | 0

Yritysten kevään tyky- ja tyhypäiviä on peruttu koronaviruspandemian vuoksi. Henkilöstön työhyvinvoinnista ja hyvästä ravitsemuksesta on kuitenkin hyvä pitää huolta. Se onnistuu verkonkin välityksellä!

Etätyöskentelyssä moni kokee haastavaksi hyvästä ruokarytmistä kiinnipitämisen. Joillakin poikkeustila on saattanut lisätä tunnesyömistä ja napostelua.

Ruukku ry tarjoaa etäyhteyksillä hauskan ja innostavan Matkalla makumestariksi -tuokion lisäämään etätyöntekijöiden hyvinvointia. Tuokion pitävät Ruukku ry:n yliopistokoulutetut ravitsemusasiantuntijat.

Tuokioon kuuluu

  • tietoa aistien merkityksestä ruuasta nauttimisessa
  • vinkkejä tietoisen syömisen hyödyntämisestä arjessa
  • keskustelua tunteiden vaikutuksesta syömisessä
  • pieniä aisti- ja tietoisen syömisen harjoituksia, joita tehdään kotona löytyvillä, perusraaka-aineilla (esim. mausteilla ja hedelmillä). Lista tarvittavista aineista vaihtoehtoineen toimitetaan etukäteen.

Kesto tilaajan toiveiden mukaan 30–45 minuuttia.  Ryhmän koon mukaan tuokion aikana voidaan myös keskustella tiimiläisten hyvinvoinnista.

Tilaisuus voidaan pitää toiveiden mukaan Teamsilla tai Zoomilla.

Hinta alk. 25 € / hlö. Minimiveloitus 250 €.

Lisätietoja ja tilaukset

silja.varjonen (at) ruukku.org
puh. 040 526 8475