» » » Syödään eka – vastauksia ruokakasvatuksen kiperiin kysymyksiin vanhempainillassa

Syödään eka – vastauksia ruokakasvatuksen kiperiin kysymyksiin vanhempainillassa

luokassa: Uutiset | 0

Suomen suurin ruokakasvatuksen vanhempainilta on täällä!

Onko päivällinen pelkkää nakkia ja vedetäänkö herneet vain nenään? Miten vähentää valikoivaa syömistä ja valtataisteluita ruokapöydässä? Kuinka saada perheen ruoka-arki rullaamaan ja ruokapöytään lisää iloa? Entä mitä ihmettä tänään syötäisiin?!

Napakassa 45 minuutin webinaarissa ravitsemuksen ja ruokakasvatuksen ammattilaiset antavat parhaat vinkit arjen ruokahaasteisiin. Webinaari sopii erityisesti päiväkoti- ja alakouluikäisten lasten vanhemmille.

Puhujina ruokakasvatuksen asiantuntija, kotitalousopettaja Saila Paavola Ruokakasvatusyhdistys Ruukusta ja ravitsemusasiantuntija, kehittämispäällikkö Kati Kuisma Suomen Sydänliitosta. Saila testaa päivittäin ruokakasvatuksen niksejä (ja toisinaan hermojaan) 3- ja 5-vuotiaiden lastensa kanssa. Ruuanlaittoa ja kaupassakäyntiä inhoava Kati on onnistunut kehittämään runsaasti helpomman ruoka-arjen vinkkejä jo teiniksi kasvaneen lapsensa kanssa.

Milloin: torstaina 21.3. klo 18.00-18.45

Missä: etäyhteyksin missä vaan

Webinaari tallennetaan. Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Etkö ehtinyt ilmoittautua, ei hätää! Pääset seuraamaan lähetystä tästä linkistä. (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)


Vanhempainilta toteutetaan osana Ruokakasvatuksen päivää, jota ovat järjestämässä Ruokakasvatusyhdistys Ruukun lisäksi Suomen Sydänliiton Neuvokas perhe (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.), Itä-Suomen yliopisto (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) ja Ruokatieto yhdistys (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.).

Ruokakasvatuksen päivänä oppilaat pääsevät myös virtuaalivierailulle Kotkan koulunäkkitehtaalle ja lapsia kohtaavat ammattilaiset saavat aimo annoksen ajankohtaista tietoa ruokakasvatuksesta koulutuswebinaarissa. Kurkkaa päivän koko ohjelma täältä.