» » » Kohti Pohjanmaata – Seinäjoki here we come!

Kohti Pohjanmaata – Seinäjoki here we come!

luokassa: Uutiset | 0

Toimisto on heräillyt koomasta Kannelmäen jälkeen. Kolme pitkää tapahtuma- ja roudauspäivää, kolme kaikkensa antanutta ruukkulaista ja kolminkertainen eläköön-huuto kauppakeskus Kaaren tapahtumakävijöille. Hieno tapahtuma saatiin aikaiseksi – kiitos siitä vapaaehtoistyöntekijöille ja ennen kaikkea kaikille ruokamaailmaan rohkeasti astuneille lapsille ja aikuisille! Tässä vielä pari tunnelmapalaa Kannelmäestä:

Kannelmaki1

Kannelmäki2

Kannelmaki5

Mutta nyt on nokka käännetty kohti Pohjanmaata (tai ajatukset ainakin tässä vaiheessa), sillä Seinäjoelle Makumestari saapuu jo ihan pian.

Sunnuntaina 11.9. klo 12–17 ja maanantaina 12.9. klo 9-15

tapahtuma parkkeeraa Duudsonit Activity Parkin Pirttihirmu-ravintolaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan tutustumaan ruokaan kaikilla aisteilla!

Tapahtuma Facebookissa

www.makumestari.net

Lisähuomio kaikille lasten parissa työskenteleville:

Osana tapahtumaa järjestetään kutsuvierastilaisuus, jossa kerrotaan tarkemmin, mistä Makumestari-kiertueen taustalla olevassa Makukoulu-ruokakasvatusmenetelmässä on kyse ja miten tätä myönteistä ja osallistavaa menetelmää voi hyödyntää ruokakasvatuksessa kotona, perusopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa. Menetelmän avulla voi voittaa niin lasten kuin aikuistenkin ennakkoluuloja erilaisia ruokia kohtaan.

Kutsuvierastilaisuus: Makukoulu ruokakasvatuksen välineenä

Aika: su 11.9. klo 14:00–15:00 ja ma 12.9. klo 14:00–15:00

Paikka: Duudsonit Activity Park, Yrittäjäntie 8, Seinäjoki

Tilaisuuden alussa esitellään Makukoulu-menetelmän mahdollisuudet. Esittelyn jälkeen kaikki ovat tervetulleita kiertämään Makumestari-tehtävärataa ja tutustumaan Makukoulu-tehtäviin. Tilaisuuden päätteeksi osallistujat saavat Makumestari-kassin, joka sisältää tietopaketin Makukoulun toteuttamiseen perusopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

kirjoittaja: Saila Paavola, Ruukku ry