» » » Kohti Pohjanmaata – Seinäjoki here we come!

Kohti Pohjanmaata – Seinäjoki here we come!

luokassa: Uutiset | 0

Toimisto on heräillyt koomasta Kannelmäen jälkeen. Kolme pitkää tapahtuma- ja roudauspäivää, kolme kaikkensa antanutta ruukkulaista ja kolminkertainen eläköön-huuto kauppakeskus Kaaren tapahtumakävijöille. Hieno tapahtuma saatiin aikaiseksi – kiitos siitä vapaaehtoistyöntekijöille ja ennen kaikkea kaikille ruokamaailmaan rohkeasti astuneille lapsille ja aikuisille! Tässä vielä pari tunnelmapalaa Kannelmäestä:

Kannelmaki1

Kannelmäki2

Kannelmaki5

Mutta nyt on nokka käännetty kohti Pohjanmaata (tai ajatukset ainakin tässä vaiheessa), sillä Seinäjoelle Makumestari saapuu jo ihan pian.

Sunnuntaina 11.9. klo 12–17 ja maanantaina 12.9. klo 9-15

tapahtuma parkkeeraa Duudsonit Activity Parkin Pirttihirmu-ravintolaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan tutustumaan ruokaan kaikilla aisteilla!

Tapahtuma Facebookissa (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

www.makumestari.net (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Lisähuomio kaikille lasten parissa työskenteleville:

Osana tapahtumaa järjestetään kutsuvierastilaisuus, jossa kerrotaan tarkemmin, mistä Makumestari-kiertueen taustalla olevassa Makukoulu-ruokakasvatusmenetelmässä on kyse ja miten tätä myönteistä ja osallistavaa menetelmää voi hyödyntää ruokakasvatuksessa kotona, perusopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa. Menetelmän avulla voi voittaa niin lasten kuin aikuistenkin ennakkoluuloja erilaisia ruokia kohtaan.

Kutsuvierastilaisuus: Makukoulu ruokakasvatuksen välineenä

Aika: su 11.9. klo 14:00–15:00 ja ma 12.9. klo 14:00–15:00

Paikka: Duudsonit Activity Park, Yrittäjäntie 8, Seinäjoki

Tilaisuuden alussa esitellään Makukoulu-menetelmän mahdollisuudet. Esittelyn jälkeen kaikki ovat tervetulleita kiertämään Makumestari-tehtävärataa ja tutustumaan Makukoulu-tehtäviin. Tilaisuuden päätteeksi osallistujat saavat Makumestari-kassin, joka sisältää tietopaketin Makukoulun toteuttamiseen perusopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

kirjoittaja: Saila Paavola, Ruukku ry