» » » Luokassa, ryhmässä, ruokalassa – onko ympäristöllä väliä? Vastaa kyselyyn!

Luokassa, ryhmässä, ruokalassa – onko ympäristöllä väliä? Vastaa kyselyyn!

luokassa: Uutiset | 0

Opetus- ja kasvatusalan ammattilainen! Kerro meille, onko ruokailuympäristöllä merkitystä.

Kuinka ruokailu sujuu yhteisessä ruokalassa tai omassa ryhmätilassa/luokassa? Millaisia kokemuksia sinulla on ruokailun ja ruokakasvatuksen toteutumisesta eri tavoin järjestetyissä ruokailuympäristöissä varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa tai perusopetuksessa? 

Pyydämme sinua jakamaan kokemuksesi ja vastaamaan kyselyyn!

Kyselyä saa jakaa myös omissa verkostoissa tai työpaikalla.

Varhaiskasvatuksen ammattilainen vastaa kyselyyn tästä. (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Perusopetuksen (ala- ja yläkoulu) ammattilainen vastaa kyselyyn tästä. (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Kyselyn tavoitteena on selvittää opettajien ja muiden kasvatusalan ammattilaisten kokemuksia ja käsityksiä ruokailun ja ruokakasvatuksen haasteista ja mahdollisuuksista eri tavoin järjestetyissä ruokailuympäristöissä.

Kyselyyn voi vastata tietokoneella tai mobiililaitteella ja siihen vastaaminen kestää n. 10 minuuttia.  

Kyselyn tuloksia käytetään Kokonaisvaltaista ruokakasvatusta varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen -hankkeessa (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) ruokakasvatuksen kehittämiseen ja siitä viestimiseen. Kyselyn vastauksia voidaan käyttää myös tutkimuksessa tai opinnäytetöissä Itä-Suomen yliopistossa.

Kyselystä sekä mahdollisista tutkimuksista ja opinnäytetöistä vastaavat:
Titta Kettukangas, titta.kettukangas@uef.fi  
Aija Laitinen, aija.laitinen@uef.fi