Kampanja yhdessä syömisen puolesta lapsiperheissä

Ruokakasvatusyhdistys Ruukku haluaa tehdä näkyväksi lapsiperheiden erilaisia tapoja syödä yhdessä. Jokaisella perheellä on oma tapansa syödä yhdessä – ja kaikki tavat ovat yhtä hyviä.

Kutsumme sinut mukaan kampanjaamme Syödään eka. Yhdessä. Nostetaan esiin yhdessä syömisen tärkeyttä lapsiperheissä. Kampanjaan osallistumaan ovat tervetulleita perheitä kohtaavat tahot ja toimijat sekä perheet itse. Käytämme kampanjassa tunnistetta: #syödääneka

Somekuva_1_Syödään_eka_kampanja
Somekuva_2_Syödään_eka_kampanja

Ohje kuvan lataamiseen: 1) Avaa kuva isoksi klikkaamalla kuvaa tai alla olevaa kuvaketta. 2) Klikkaa kuvaa hiiren kakkospainikkeella, jotta saat valikon näkyviin. 3) Klikkaa valikosta kohtaa: Tallenna kuva nimellä… 4) Sinulle aukeaa ikkuna, jossa voit valita, minne tietokoneen tiedostoon (esim. Työpöytä tai Ladatut tiedostot) haluta kuvan ladata. Löydät kuvan sieltä!

Osallistu kampanjaan näin:

  • Jaa somekanavallasi yllä oleva kampanjan valmis kuva tai oma haluamasi kuva. Oma kuva voi olla vaikka yhteisestä ruokailusta. Suosimme ensisijaisesti Instagramia, mutta myös Facebook toimii.
  • Merkitse julkaisuun kampanjan tunniste #syödääneka ja tägää tilimme (Instagramissa: @ruokakasvatus ja Facebookissa: @Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry) jotta voimme jakaa postauksia eteenpäin.
  • Kerro halutessa kuvatekstissä, miksi yhdessä syöminen on sinun mielestäsi tärkeää. Toivomme monenlaisia tarinoita sekä perheiltä että eri organisaatioilta.

Kampanjaan voi osallistua maalis-huhtikuun aikana 2024.

Lue täältä lisää tietoa kampanjasta ja yhdessä syömisestä.

Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry toteuttaa kampanjaa osana Ruokailoa lapsiperheille -hanketta, jota rahoittaa STEA vuosina 2023–2024.

Kysyttävää kampanjasta? Vastaan mielelläni. Ole yhteyksissä henriikka@ruokakasvatus.fi tai 045 783 87844 (puh. ja WhatsApp)