» » » Haemme harjoittelijaa syksyksi 2022

Haemme harjoittelijaa syksyksi 2022

luokassa: Uutiset | 0

Etsimme iloiseen joukkoomme harjoittelijaa syksyksi 2022. Voit opiskella esimerkiksi kasvatustieteitä, kotitaloustieteitä, terveystieteitä tai viestintää. Tärkeintä on kiinnostus ruokakasvatukseen ja lasten ja nuorten kestävän hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.  

Tehtävät räätälöidään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Voit esimerkiksi tehdä viestintää sosiaalisessa mediassa ja verkossa, avustaa tilaisuuksien järjestämisessä, tutustua yhdistyksen hallintotehtäviin sekä osallistua hankkeiden toteuttamiseen esimerkiksi laatimalla opetusmateriaaleja tai opettamalla lapsia ja nuoria ruoka-aiheista.   

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, joustavuutta ja aloitteellisuutta. Monipuolisista viestintätaidoista on meillä etua! Annamme sinulle itsenäisesti tehtäviä projekteja, mutta teet harjoittelun aikana myös avustavia tehtäviä, joiden kautta pääset tutustumaan laajasti hankkeisiimme ja toimintaamme. 

Meillä työskentelee tällä hetkellä neljä kokoaikaista ja yksi tuntityöntekijä. Meillä on lämminhenkinen ja toisia kannustava pieni tiimi. Hankkeitamme toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa.  

Toimistomme sijaitsee Helsingin Käpylässä, mutta teemme melko paljon etätöitä. Voit suorittaa harjoittelun myös etänä, mutta toivomme, että sinun on mahdollista tulla toimistolle perehdytyksen ajaksi sekä tarvittaessa harjoittelun aikana lähikokouksiin tai tilaisuuksiin (korkeintaan kerran viikossa).  

Harjoittelun kesto on 2-3 kuukautta, ja se suoritetaan elo-joulukuun 2022 välisenä aikana. Voit tehdä myös osa-aikaista työtä.  

Palkka: 1300 € / kk, kun työaika 37,5h viikossa. Yliopiston harjoittelutuki on eduksi, mutta ei ole välttämätön. 

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo toiminnanjohtaja Silja Varjoselle viimeistään 15.6. Kerrothan hakemuksessasi, mitä jo osaat ja mitä haluaisit harjoittelun aikana oppia. Haastattelemme muutamia ehdokkaita 20.6.  

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Silja Varjonen, puh. 040 526 8475 tai [email protected]  

Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry edistää ruokakasvatusta ja sen osaamista Suomessa. Ruukun tavoitteena on lisätä kestävää hyvinvointia ja terveyttä vahvistamalla ruokaosaamista ja ruuan arvostusta. Ruokailo kasvaa itse tehden ja kokien!  
www.ruokakasvatus.fi