» » » Etsimme kahta RuokaTutka-lähettilästä

Etsimme kahta RuokaTutka-lähettilästä

luokassa: Uutiset | 0

Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry etsii RuokaTutka-projektiin kahta koululähettilästä. Lähettilään tehtäviin kuuluu lukuvuonna 2021-2022 aistilähtöisten RuokaTutka-oppituntien pitäminen esi- ja alakoululaisille. Oppitunnit toteutetaan etänä Teams-sovelluksen kautta opettajan tilaamana ajankohtana.


Lähettiläiden pitämät RuokaTutka-oppitunnit kehitettiin edellisenä lukuvuotena, ja ne saivat suuren suosion. Oppitunnin tuntisuunnitelma ja materiaalit ovat siis valmiina ja toimiviksi testattuja. Toivomme lähettiläältä innostavaa otetta etäoppituntien pitämiseen ja kykyä ottaa eri ikäiset oppilaat huomioon. Toiselta lähettiläältä edellytämme kykyä pitää oppitunnit ruotsiksi.

Työ on tuntityönä toteutettavaa ja aikataulut voi sopia itselleen sopiviksi. Työsuhde alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy toukokuussa 2022. Kaiken kaikkiaan työtunteja kertyy yhdelle lähettiläälle n. 300. Tuntipalkka on 18 e/tunti. Tarvittaessa tarjoamme välineet etäoppituntien pitämiseen, eli kannettavan tietokoneen ja kuulokemikrofonin. RuokaTutka-lähettilään työ toteutetaan täysin etätyönä.

Jos osa-aikainen opetustyö ruokakasvatuksen parissa mukavassa tiimissä kiinnostaa, lähetä CV:si osoitteeseen: [email protected] Kutsumme soveltuvat hakijat videohaastatteluun viikolla 35.