» » » Avoin työpaikka: RuokaTutka-lähettiläs (tuntityöntekijä)

Avoin työpaikka: RuokaTutka-lähettiläs (tuntityöntekijä)

luokassa: Uutiset | 0

Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry etsii RuokaTutka-projektiin kahta koululähettilästä.

Lähettilään tehtäviin kuuluu lukuvuonna 2022–2023 RuokaTutka-oppituntien pitäminen eri ikäisille lapsille ja nuorille. Oppitunnit toteutetaan etänä opettajan tilaamana ajankohtana. 

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi kasvatus-, kotitalous, terveys- tai ravitsemustieteen opiskelijalle. Toivomme lähettiläältä innostavaa otetta etäoppituntien pitämiseen ja kykyä ottaa eri ikäiset oppilaat huomioon. Vähintäänkin toiselta rekrytoitavalta lähettiläältä edellytämme kykyä viestiä ja pitää oppitunnit ruotsiksi.

Työ on tuntityönä toteutettavaa. Työtuntien määrä vaihtelee viikoittain kahdesta noin kymmeneen tuntiin. Työpäivät ovat joustavasti sovittavissa, mutta kuitenkin niin, että oppitunnit pidetään kouluaikaan noin kello 8-14 välillä. Työn painopiste on oppituntien pitämisessä, mutta mahdollisesti voimme tarjota myös muita tuntitöitä.

Työsuhde alkaa syyskuussa 2022 ja päättyy toukokuussa 2023. Tuntipalkka on 18 e/tunti. RuokaTutka-lähettilään työ toteutetaan täysin etätyönä. 

Jos osa-aikainen opetustyö ruokakasvatuksen parissa mukavassa tiimissä kiinnostaa, lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: [email protected] mahdollisimman pian, viimeistään 19.8. mennessä. Kerro hakemuksessa minkälaista opetus- tai ohjauskokemusta sinulla jo on ja miksi haluaisit RuokaTutka-lähettilääksi.

Haastattelut järjestetään Teamsilla viikolla 34.

Lisätietoja:

Silja Varjonen
toiminnanjohtaja
Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry
puh. 040 526 8475
[email protected]